25 Kilo Vermek

Hüseyin Bey 5.5 ayda 25 kilo verdi, 6 beden inceldi
Hedef:25 Kilo Vermek
Adı:Hüseyin
Medeni Hali:Evli
Meslek:Memur
Boy:170
Başlangıç Kilosu:100 kg
Sonraki Kilosu:75 kg
Kaç Beden Küçüldü:6

25 Kilo Vermek için Neler Yaptık?

Hüseyin Bey’i, danışanım olan ve 12 kilo veren eşi Aslı hanım sayesinde tanıma fırsatım oldu. Eşinin zayıflama başarısını gören danışanımda, hiç vakit kaybetmeden kilo vermek için Diyetisyen Tuğçe SERT’in kliniğine geldi. Danışanımın en büyük problemi göbek çevresinde ki yoğun yağlanmaydı. Düzensiz ve et ağırlıklı bir beslenme sistemi vardı. Hemen hemen hiç sebze tüketmiyordu. Her danışanım da yaptığım gibi, kan tahlilleri istedim. Kolesterol ve trigliserit biraz yüksek çıktı. Yağ, kas analizi yaptıktan sonra, kan sonuçlarına ve yaşam şekline uygun beslenme planını düzenledik. İlk hedefimiz kan kolesterol ve trigliseritini düşürmekti. Bu nedenle diyette, kırmızı etin tüketimini biraz kısıtladık. Light süt, yoğurt, peynir ve bol bol yeşillik ekledik. 6 öğünden oluşan bir beslenme planı oluşturduk.

Danışanım öğle yemeklerini iş yerinde yediği için, iş yerinde ki yemek menüsünün içinden sağlıklı seçimler yaptık. Bu sayede, danışamının artık iş yerinde ki menüleri seçerken çok daha dikkatli davranmayı öğrendi. Yanında götürebileceği pratik ara öğünlerde beslenme planımızın en önemli parçalarıydı. Danışanım diyet boyunca çok başarılı ve azimli bir şekilde devam etti. XXL beden giyerken, M beden giymeye başladı ve 5.5 ayda 25 kilo vermek için yola çıktı ve başardı. Artık kolesterol ve trigliseriti normal sınırlarda ve göbek problemi kalmadı. Koşarken ve yürürken çok daha rahat olduğunu söyleyen diyet danışanı, en önemlisi 6 aydır kilosunu korumaktadır.

Diyetisyen Yorum

Öncesi
Sonrası

25 kg vermek için diyet listesi

Hepinizin bildiği üzere, diyet yaparken bizim diyete değil, diyetin bize uyması gerekmektedir. Bu yüzden kişiye özel planlanmış bir diyet programı ile başarıya ulaşmak hiç zor değil. 25 kilo vermek için yola çıkan Hüseyin Bey ile de tam bu şekilde yola çıktık ve başarıya ulaştık. Danışanımın kolesterol ve trigliserit şikayeti olmasına rağmen, hızlı kilo verdiren bir diyet listesi ile değil, hedefimize uygun ve kararlı bir şekilde kilo verme yoluna gittik. Ayda sadece maksimum 5 kilo vermeyi hedefleyen diyetimizde, 5 – 5.5 ay sonrasında güzel bir sonuca imza attık.  Eğer sizde, İstanbul da ikamet ediyor ve Ataşehir bölgesinde bir diyetisyen ile çalışmak istiyorsanız, Diyetisyen Tuğçe Sert Beslenme ve Diyet Klini’ğinden randevu alabilirsiniz. Daha fazla bilgi için, diyetisyentugcesert.com/ 

Ben maalesef İstanbul’da oturmuyorum ya da diyetisyen randevusu alacak vaktim yok diyorsanız, takipli online diyet programım tam size göre. Hemen diyetisyentugcesert.com/online-diyet/ üzerinden bilgi alıp, başarılı online diyet paketlerimden size en uygun olanını seçebilirsiniz.

Yorum Yaz

Mesaj Gönder
Merhabalar :)
Diyetisyen Tuğçe Sert ile iletişime geç!